Bara kom! Flyg till Fuerteventura

Flyg
'Canary Islands' - Fuerteventura
'Canary Islands' - Attribution: NASA Goddard Space Flight Center

Om det är viktigt för dig att spara för att semestern ska bli helt perfekt är det bra att veta var man ska leta och vem som reser till Fuerteventura. Att ta sig till ön borde vara relativt enkelt och stressfritt. Ryanair, lågprisbolaget från Irland, är ett av många flygbolag som flyger till ön. Aer Ligus är också ett bra val. Några av de andra flygbolagen som flyger till ön är: Air Berlin, Thomas Cook, Easy Jet, Tiufly, Condor, Vueling, Transavia, Meridiana, Monarch, Lufthansa och många andra.

2012 hanterade Fuerteventura Airport i Puerto del Rosario omkring 4,4 miljoner passagerare och fanns på listan över de 100 största flygplatserna i Europa tillsammans med andra flygplatser på semesterorter i Spanien, som de närliggande flygplatserna på Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife och Lanzarote, flygplatsen på Ibiza och flyglatsen på Palme de Mallorca.

En bra idé är att jämföra priser innan man väljer flyg. Det finns många sidor på internet som ägnar sig åt att hitta det bästa priset.

Glöm inte att kolla efter specialerbjudanden eller all-inclusivebiljetter, vilket förmodligen sparar dig både tid och pengar. Om du inte har tid att kolla varje enskilt flygbolag, låt en av de här sidorna göra grovarbetet - du är trots allt på semester!